фото: Женьшеневий улун

Женьшеневий улун

Від: 45.00 грн

Женьшеневий улун – бірюзовий чай оригінальної форми, що дає густий настій з яскравими солодкими нотками. Прекрасно збадьорить та зігріє.

x Clear selection
Артикул: u22. Категорія: .

Опис

Женьшеневий улун – це натуральний чай, який однак не містить женьшеню. Роль натурального ароматизатора виконує корінь солодки. Назвали ж цей чай женьшеневим винахідливі китайці, як це часто буває, в рекламних цілях. Однак ця підміна понять ніяким чином не впливає на чудовий смак чаю.

Смак женьшеневого улун
Смак женьшеневого улуна – солодкий з легким пряним післясмаком. Після перших заварок солодкуватий присмак, який дає корінь солодки, відходить на задній план, звільнюючи освіжаючий смак улуна.

Як виготовляють женьшеневий улун
Листочки слабоферментованого улуна вивалюються в порошку з кореню солодки, а потім скручуються у невеликі грудочки, що нагадують камінці. Після кількох проливів грудочки розправляються, перетворюючись на чайні листочки.

Розмір грудочок залежить від сорту женьшеневого улуна: чим вони більші, тим якісніший чай.

Корисні властивості женьшень улуну:

  • Підвищує імунітет
  • Зміцнює зуби і ясна
  • Бадьорить та підвищує концентрацію уваги
  • Багатий на антиоксиданти

Відгуки покупців

3 reviews 4.67 out of 5 stars
5 stars 2
4 stars 1
3 stars 0
2 stars 0
1 star 0
  1. :

    Очень люблю час с женьшенем!
    Пол года назад привезли друзья из Китая женьшеневый уулун, но он у меня очень быстро закончился )))
    Нашла у ребят, поспрашивала, угостили меня и я решилась у них купить этот чай.
    Ожидания оправдались :)
    Это такой же чай, как мне привозили друзья, и теперь у меня есть его бесконечный запас ))))))))

  2. :

    Дуже сподобався (не тільки мені а й дружині з мамою) и вразив ніжністю, ароматом і солодким присмаком. Щодо солодкого присмаку – тримався мало не до 4ї заварки. Чайні листочки добре скручені і гарно розгортаються вже з третьої заварки, після розгортання мають цілісну структуру, що на мою думку свідчить про якість сировини і дотримання традиційних правил виготовлення чаю. Моя оцінка 5, рекомендую!

  3. (Підтвержений власник):

    Тепер кожний ранок розпочинається з декількох чашок цього крутого чаю.
    Сайт зручний, доставка швидка і сервіс приємний. Дякую!

Додати відгук


Для заварювання женьшеневого улуна береться кількість чаю з розрахунку: 1 грам на 200 мілілітрів води. Тобто для заварювання одного літру чаю, вам знадобиться 5-7 грамів улуна.

Ми радимо заварювати женьшеневий улун класично - проливами, адже саме через кілька заварювань він відкриє перед вами усе багатство смаку.

Тому краще запастись невеликим чайничком або гайванню (100-200 мл) і термосом з гарячою водою.

Воду доведіть до кипіння після чого остудіть до 85 градусів.

Далі покладіть необхідну кількість чаю, залийте гарячою водою і за пару секунд злийте. Таким чином ви очищаєте чай від пилу і готуєте для подальшого заварювання.

Заливаєте чайник гарячою водою і настоюєте 30 секунд. Розливаєте по піалах.

Кожне наступне заварювання триває на 10 секунд довше за попереднє.

Женьшеневий улун витримує до 5-6 проливів.