фото: Зелений пуер “Батьківщина Павичів” фабрика Пу Вень (2007)

Зелений пуер “Батьківщина Павичів” фабрика Пу Вень (2007)

Від: 73.00 грн

Витриманий шен пуер “Батьківщина павичів” – це представник “вищої ліги” фабрики Пу Вень. Він здивує і порадує навіть досвідчених любителів чаю глибоким смаком, витонченим ароматом та цікавим чайним ефектом.

x Clear selection
Артикул: p2207p. Категорія: .

Опис

Витриманий шен пуер “Батьківщина павичів” – це представник “вищої ліги” фабрики Пу Вень. Він здивує і порадує навіть досвідчених любителів чаю глибоким смаком, витонченим ароматом та цікавим чайним ефектом.

“Батьківщина павичів” одночасно бадьорить та заспокоює, прояснює свідомость та наливає тіло енергією.

Фабрика:
Пу Вень – відома китайська пуерна фабрика, розташована в одноіменному селищі провінції Юннань. Фабрика Пу Вень займається приготуванням пуеру з 1954 року і впевнено входить в четвірку кращих пуерних фабрик Китаю.

Сировина:
Сухий чай має витончений карамельний аромат з віддтінками свіжих та сушених абрикосів.

Смак:
Ніжний смак з ноткою копченості перших проливів змінюється густим терпким смаком наступних заварювань. Післясмак віддає приємною терпкістю з легкою гірчинкою.
З перших піалок відчувається чарівний чайний ефект. Пуер відновлює спокій, підвищує концентрацію, надає почуття неймовірної легкості.

Відгуки покупців

1 review 5.00 out of 5 stars
5 stars 1
4 stars 0
3 stars 0
2 stars 0
1 star 0
  1. :

    З родиною зелених пуерів знайомий давно, і це один із кращих що я колись куштував!
    Дуже приємна терпкість і запах диму від багаття.
    Такий чай треба пити ЛИШЕ дійсно звільнившись від всіх своїх думок, насолоджуючись процесом!
    Чудовий чайний стан.

Додати відгук


Для заварювання шен пуеру середньої міцності береться кількість чаю з розрахунку 1 грам на 100 мілілітрів води. Тобто для заварювання одного літру чаю, вам знадобиться 8-10 грамів пуеру.

Ми радимо заварювати китайський чай класично - проливами, адже саме через кілька заварювань він відкриє перед вами усе багатство смаку.
Тому краще запастись невеликим чайничком або гайванню (100-200 мл) і термосом.

Перш за все, доведіть воду до кипіння, проте не кип’ятіть (появи перших пухирців) та перелийте у термос.

Далі покладіть необхідну кількість чаю, залийте гарячою водою і за пару секунд злийте. Таким чином ви очищаєте чай від пилу і готуєте для подальшого заварювання.

Заливаєте чайник гарячою водою і настоюєте 30 секунд. Кожне наступне заварювання триває на 10 секунд довше за попереднє. Ви можете збільшити чи зменшити цей час, в залежності від потрібної міцності чаю. Однак, важливо зауважити, що шен пуери досить легко перетримати до стану, коли вони пускають гіркоту.

Шен пуер “Батьківщина павичів” фабрики Пу Вень витримує до 7-8 проливів.