фото: Молочний улун

Молочний улун

Від: 58.00 грн

Молочний улун – без перебільшень найпопулярніший китайський чай в Україні. А все тому, що він поєднує неймовірно насичений карамельний аромат з ніжним молочно-вершковим смаком.

x Clear selection
Артикул: u21. Категорія: .

Опис

Легенди про походження молочного улуну:

За легендою молочний улун отримують тримаючи чай над парами молока, або вирощуючи чайні кущі посеред спеціальних квіткових полів. Насправді ж, молочний улун – це просто ароматизований Те Гуань Інь, що виробляється в Китаї здебільшого на експорт.

Однак це не применшує яскравого смаку та чудвого аромату молочного улуну.

Відгуки покупців

1 review 5.00 out of 5 stars
5 stars 1
4 stars 0
3 stars 0
2 stars 0
1 star 0
  1. Sergio

    :

    Чай підкорює своїм ароматом та трішки солодковатим (як на мене) смаком, звісно без додавання цукру :)

Додати відгук


Для заварювання молочного улуна береться кількість чаю з розрахунку: 1 грам на 200 мілілітрів води. Тобто для заварювання одного літру чаю, вам знадобиться 5-7 грамів молочного улуна.

Ми радимо заварювати молочний улун класично - проливами, адже саме через кілька заварювань він відкриє перед вами усе багатство смаку.

Тому краще запастись невеликим чайничком або гайванню (100-200 мл) і термосом з гарячою водою.

Воду доведіть до кипіння після чого остудіть до 85 градусів.

Далі покладіть необхідну кількість чаю, залийте гарячою водою і за пару секунд злийте. Таким чином ви очищаєте чай від пилу і готуєте для подальшого заварювання.

Заливаєте чайник гарячою водою і настоюєте 30 секунд. Розливаєте по піалах.

Кожне наступне заварювання триває на 10 секунд довше за попереднє.

Молочний улун витримує до 4-5 проливів.