фото: Дикий Зелений

Дикий Зелений чай

Від: 48.00 грн

Дикий зелений чай або Е Шен Люй Ча виготовляється з листя зібраного з чайних кущів, що здичавіли і практично не обробляютьс людиною.

x Clear selection
Артикул: z3. Категорія: .

Опис

Дикий зелений чай або Е Шен Люй Ча виготовляється з листя зібраного з чайних кущів, що здичавіли і практично не обробляютьс людиною.

Любителі дикого зеленого чаю цінують його за ніжний аромат та довгий насичений післясмак.

Е Шен Люй Ча важко сплутати з іншими зеленими чаями. Він має приємний густий смак з легкою терпкістю та нотками квіткового нектару.

Е Шен Люй Ча, як і інші зелені чаї, піддається мінімальній обробці, що дозволяє зберегти майже всі корисні властивості чайного листа. Після збору дикий зелений чай підсушується та скручується у невеликі спіральки, що розкриваються під час заварювання.

Корисні властивості Дикого зеленого чаю:

  • Дикий зелений чай відомий своїми цілющими властивостями. Він посилює імунітет, підвищуючи здатність організму протидіяти різним вірусам та інфекціям, підвищує концентрацію уваги та покращує пам’ять.
  • При регулярному вживанні дикий зелений чай очищає та омолоджує шкіру, сприяє виведенню токсинів.

Відгуки покупців

1 review 4.00 out of 5 stars
5 stars 0
4 stars 1
3 stars 0
2 stars 0
1 star 0
  1. :

    Читала цікафі статті про Дикий Зелений і вирішила скуштувати його, взяла 25 грам на пробу, але вже через тиждень замовляла ще 100!
    І мені і друзям дуже сподобався легкий наче класичний смак зеленого чаю, але зі своєю ізюминкою!
    Раджу спробувати ;-)

Додати відгук


Для заварювання Дикого зеленого чаю середньої міцності береться кількість чаю з розрахунку 1 грам на 100 мілілітрів води. Тобто для заварювання одного літру чаю, вам знадобиться 10 грамів Е Шен Люй Ча.

Ми радимо заварювати китайський чай класично - проливами, адже саме через кілька заварювань він відкриє перед вами усе багатство смаку.

Тому краще запастись невеликим чайничком або гайванню (100-200 мл) і термосом з гарячою водою. Воду спочатку доведіть до кипіння, а потім остудіть до 80 градусів.

Перш за все покладіть необхідну кількість чаю, залийте гарячою водою і за пару секунд злийте. Таким чином ви очищаєте чай від пилу і готуєте для подальшого заварювання.

Далі заливаєте чайник гарячою водою і настоюєте 30 секунд. Кожне наступне заварювання триває на 10 секунд довше за попереднє.

Дикий зелений чай витримує до 6-7 проливів.