фото: Чорний пуер Чень Сян Фан Чжуань фабрика Мін Кан

Чорний пуер Чень Сян Фан Чжуань фабрика Мін Кан

Від: 15.00 грн

Порційний шу пуер фабрики Мін Кан Чень Сян Фан Чжуань – це якісний китайський пуер у зручній упаковці.

x Clear selection
Артикул: p151. Категорії: , .

Опис

Порційний шу пуер фабрики Мін Кан Чень Сян Фан Чжуань – це якісний китайський пуер у зручній упаковці.
Китайська назва пуеру Чень Сян Фан Чжуань (陈香方砖)розшифровується так:

  • Чень Сян – витриманий аромат
  • Фан Чжуань – форма чаю (фан – квадрат, чжуань – цеглина)

Середня вага квадратика склаає 7.35 грама, що цілком підійде для невеликого чайничка. Хочете дуже міцного чаю? Просто киньте подвійну порцію.

Порційні пуери фабрики Мін Кан – це хороше рішення для подорожей чи невеликого подарунку. Вам не доведеться ламати круг пуеру, думати про його зберігання чи упаковку. Достатньо кинути кілька квадратиків Мін Кану в рюкзак і ви зможете душевно попити чаю в будь-якому місці, де є кип’яток.

Відгуки покупців

1 review 5.00 out of 5 stars
5 stars 1
4 stars 0
3 stars 0
2 stars 0
1 star 0
  1. :

    На мій погляд це дуже неоднозначний чай.
    Почну з мінусів. На мій смак одного кубика на чаювання мало, треба брати два (в принципі це стосувалося всіх порційних пуерів, що я куштував). Чай доволі слабенький – мені вистачило всього на 5 проливів.
    А тепер про хороше. Смак і аромат специфічні, є таке, але вигідно розкриваються від проливу до проливу. І найголовніший плюс цього чаю – це його післясмак! Це щось неймовірне! Такого потужного післясмаку горіха з благородною терпкістю мені серед інших чаїв ще ні разу не зустрічалося. Більш того – ще кілька годин після чаювання на зубах та язику лишався цей післясмак, змушуючи з усмішкою та повагою згадувати минуле чаювання.
    Може з першого проливу цей чай Вам і не сподобається, але його справді варто скуштувати! Принаймні я цей післясмак запам’ятав надовго.

Додати відгук

Для заварювання шу пуеру середньої міцності візьміть один кваратик Чень Сян Фан Чжуань на півлітра води.

Ми радимо заварювати китайський чай класично - проливами, адже саме через кілька заварювань він відкриє перед вами усе багатство смаку.

Тому краще запастись невеликим чайничком або гайванню (100-200 мл) і термосом.

Перш за все, доведіть воду до кипіння(появи перших бульбашок) та перелийте у термос.

Далі покладіть пуер в чайник, залийте гарячою водою і за 10 секунд злийте. Таким чином ви очищаєте чай від пилу і готуєте для подальшого заварювання.

Заливаєте чайник гарячою водою і настоюєте 30 секунд. Кожне наступне заварювання триває на 10 секунд довше за попереднє. Ви можете збільшити чи зменшити цей час, в залежності від потрібної міцності чаю.

Шу пуер Чень Сян Фан Чжуань фабрики Мін Кан витримує до 5 проливів.