фото: Білий пуер (Я Бао)

Білий пуер (Я Бао)

Від: 63.00 грн

Білий пуер або Я Бао виготовляється з бруньок старих пуерних дерев. Має приємний ніжний смак та служить прекрасним джерелом вітамінів і мінералів, що сприяють оздоровленню організму.

x Clear selection
Артикул: p3. Категорія: .

Опис

Я Бао –  білий чай, що виготовляється з бруньок старих пуерних дерев. На відміну від, шен чи шу перу, ферментація білого пуеру (Я бао) зупиняється ще в процесі виробництва, тому цей чай бажано пити свіжим.

Смак білого пуеру:
Смак білого пуеру дуже м’який, витончений з ледь вловимою кислинкою. Післясмак Я Бао відзначається легкою приємною терпкістю, що порадує навіть бувалих чайних гурманів.

Відгуки покупців

5 stars 0
4 stars 0
3 stars 0
2 stars 0
1 star 0

Поки що, немає відгуків. Лишіть перший!

Додати відгук


Для заварювання білого пуеру (Я Бао) береться кількість чаю з розрахунку: 1 грам на 100 мілілітрів води. Тобто для заварювання одного літру чаю, вам знадобиться 10 грамів пуеру.

Ми радимо заварювати білий пуер класично - проливами, адже саме через кілька заварювань він відкриє перед вами усе багатство смаку.

Тому краще запастись невеликим чайничком або гайванню (100-200 мл) і термосом з гарячою водою.

Воду доведіть до кипіння після чого остудіть до 75-80 градусів.

Далі покладіть необхідну кількість чаю, залийте гарячою водою і за пару секунд злийте. Таким чином ви очищаєте чай від пилу і готуєте для подальшого заварювання.

Далі заливаєте чайник гарячою водою (75-80 градусів) і настоюєте 30 секунд. Кожне наступне заварювання триває на 10 секунд довше за попереднє.

Білий пуер (Я Бао) витримує до 7-8 проливів.